eindbestemming bereikt: 78 km!

Denk dat 14 uur ons magisch uur is! Ook vandaag kwamen we om 14 uur aan maar dit keer onze EINDbestemming! Na de frietjes gingen we allemaal onder de wol. Na tien minuten was iedereen al aan het slapen. 
Deze morgen waren drie grapjassen al om half zes wakker. Rara wie? Ontbijt, picknick maken, valiezen inpakken en wegwezen. Oma Ann zwaaide ons uit en we verdwenen om de hoek richting Varsenare... 
Amai, zoveel wind! We fietsten bijna de hele tijd langs het water. Hard werken en ook wel een beetje aftellen. We stopten een paar keer om iets te eten en wat rond te lopen (toch nog energie genoeg!?). Er werd wel vaak gevraagd: "hoeveel kilometer nog?" maar niemand was eigenlijk aan het klagen. Ongelooflijk dapper vind ik dat! We kregen een beetje nieuwe energie toen we een bord met 'Westende' zagen staan. Iedereen was superblij om het vertrouwde huis tussen de bomen te zien! Joepie... aangekomen! We zijn allemaal SUPERTROTS en terecht. Goed gedaan! Bedankt Jan en Eddy om mee te fietsen. Bedankt oma Ann om het 'hotel' voor ons open te houden.

Reacties

 1. Wat een prestatie ... echt iets om trots op te zijn!
  Veel plezier nog aan de zee en de hereniging met de andere Sterrebloemers.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed gedaan allemaal!
  Ik denk dat ze morgevroeg toch niet om 5u30 wakker zullen zijn. Ik kan me niet inbeelden wie dat zou kunnen zijn.
  Veel plezier nog!
  Peter

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten